Specialist in

Finland

Erik Hagens: jouw persoonlijke expediteur voor transport naar Finland

Mijn filosofie is simpel en effectief. Voor het vervoer van goederen naar Finse grond, werk ik samen met landenexperts en professionele transporteurs van eigen bodem. Dit resulteert in betrouwbaar, efficiënt en voordelig transport naar Finland. Als expediteur extraordinair werk ik doelgericht waarbij ik rekening houd met jouw persoonlijke transportwensen. Ik weet dat jouw tijd in beslag wordt genomen door alle facetten van je bedrijf en daarom ontneem ik je alle zorgen als het op transport aankomt. Je wordt van elke stap op de hoogte gebracht zodat je precies weet wat er gaande is want net zoals jij houd ik van transparantie en duidelijkheid.

  1. De beste prijs;
  2. Heldere communicatie tijdens transportproces;
  3. Korte communicatielijnen en frequente statusupdates;
  4. Passende transportoplossingen dankzij uitgebreid netwerk;
  5. Betrouwbare dienstverlening.

Vakkennis: flexibele transportoplossingen voor transport Finland

Geen transportuitdaging is mij te groot. Door de jaren heb ik een expertise opgebouwd die mij in staat stelt jouw vrachtvervoer naar Finland tot in detail te organiseren. Bij het sluiten van vervoersovereenkomsten met Nederlandse transporteurs regel ik de beste deal en geef ik advies op het gebied van kostenbesparing, opslag en snelste transportroutes. Ik regel formaliteiten zoals de vrachtpenningen, douaneformaliteiten en invoerrechten die voor transport naar Finland cruciaal zijn, en werk samen met landenexperts die net als ik op de hoogte zijn van de laatste wetgeving omtrent vervoer naar Finland. Per expertise regio schakel ik andere experts uit mijn netwerk in zodat ik niet alleen het transport naar Finland perfect voor je kan organiseren maar hetzelfde mogelijk is voor andere bestemmingen in Europa

Complete service je iedere lading: transport naar en van Finland van deur tot deur

In de geglobaliseerde wereld van nu kan transport een complexe taak zijn en daarom ga ik voor een persoonlijke aanpak. Door een persoonlijke aanpak en minder standaardprocedures kan ik vrachttransport per bedrijf, lading en situatie optimaliseren. Heb je een lading die geen hele container vult? Dan regel ik je transport naar Finland via de LTL methode waarbij de lading gegroepeerd wordt verzonden. Zo betaal je weinig maar ben je ervan verzekerd dat de vrachtlading op tijd en op de juiste plek aankomt. Wil je één of meerdere volle ladingen transporteren naar Finland? Dan bied ik jou een betrouwbare FTL optie waardoor het vervoer van jouw volle wagenlading door lean management compleet wordt ontzorgt. 

Meer informatie over transport naar Finland? Raadpleeg de expert!

Finland is een uitgestrekt maar dunbevolkt land. Wil je weten of ik transport Finland ook voor jouw specifieke locatie voordelig aan kan bieden of heb je vragen over vrachtvervoer naar Scandinavië? Neem dan contact met mij op. Ik doe mijn best je vragen binnen twee uur te beantwoorden.