Betrouwbaar transport, goed geregeld

Van pallet tot complete lading

Deellading

Deelladingen, vanaf 5 euro- of 4 blokpallets, regelen wij voor u op elk moment van de dag of week. Wij combineren uw deelpartij met die van andere opdrachtgevers tot een volle auto. Deze combinatieladingen wikkelen wij uitsluitend af met Nederlandse partners. Groupagezendingen doen we niet. 

FTL - Full Truck Load

FTL trailervrachten tot en met 34 europallets. Combivrachten tot 38 Euro- of 30 blokpalllets. Voor Erik Hagens kent de wereld van logistiek geen geheimen. Wij kijken bij elke lading waar en wie deze het beste past, welke modaliteit , wegvervoer of via het spoor. 

Specialist in

Zwitserland

Transport naar Zwitserland: wij hebben 3 vaste vertrekdagen per week met deel- en kompleetlading, geen groupage. Zendingen naar Zwitserland zijn gebonden aan een uitvoerdokument, mogelijk het opmaken van een Eur1 dat kunnen wij allemaal voor u regelen. Wij ontzorgen u in z'n geheel van alle taken zodat u zich met uw hoofdzaken bezig kunt houden.

Specialist in

Scandinavië

Ben je op zoek naar internationale oplossingen voor vrachtvervoer naar Scandinavië? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Het regelen van transport naar Scandinavië kan een hele klus zijn maar dit neem ik graag van je over. Ik regel jouw transport snel en voordelig. Zo kun jij doen waar je het beste in bent, zonder dat je zorgen hoeft te maken over het transport naar Scandinavië. 

Zweden
Denemarken
Noorwegen
Finland
Specialist in

Duitsland

Duitsland is één van de belangrijkste handelspartners van Nederland en daarom mag transport naar Duitsland natuurlijk niet ontbreken op mijn lijstje met bestemmingen. Bij deze expediteur in Duitsland met veel ervaring in vrachtvervoer naar onze Oosterburen is jouw lading in goede handen.

Specialist in

Frankrijk

Jouw goederen snel en betrouwbaar op de plek van bestemming in Frankrijk: laat dat maar aan mij over! Ik werk samen met landenspecialisten met jarenlange ervaring in de Franse transportmarkt. Goed geregeld!


Specialist in

Oostenrijk

Ben je op zoek naar efficiënt en adequaat vrachttransport naar Oostenrijk? Dan ben je hier aan het juiste adres! Met één contactpersoon regel je alle facetten van transport naar Oostenrijk. Hierbij heb je nergens meer omkijken naar en word je consequent op de hoogte gehouden van wat er gebeurt. Transparantie in communicatie, snelheid in levering en samenwerking voor de beste prijzen, dat is wat ik voor je regel.


Specialist in

Engeland

Heeft jouw deellading of volle vracht een Engelse bestemming? Zet mij op de klus! Door mijn ervaring, grote netwerk en opgedane kennis over de transportwereld in Engeland kom ik nooit voor verrassingen te staan.

"Erik is een voordelige vervoerder"

Wij hebben voor Erik Hagens gekozen omdat hij een voordelige vervoerder is en snel reageert op prijsaanvragen of andere vragen. Erik is een betrouwbare transportondernemer die wij zeker aanbevelen.

Gerben Melaard van Adco Logistics & Warehousing