Specialist in

Zwitserland

Expediteur Zwitserland: goed geregeld vrachtvervoer

Met mijn expeditiebedrijf zorg ik ervoor dat jouw vrachttransport goed is geregeld. Ik verzorg het transport in Europa naar bestemmingen binnen de EU maar ook naar landen die niet tot de EU behoren. Om dit te organiseren is expertise nodig van desbetreffende landen. Voor jouw transport naar Zwitserland zorg ik er dan ook altijd voor dat zowel ik als de vervoerders waar ik mee samenwerk volledig op de hoogte zijn van de Zwitserse douaneformaliteiten. Door middel van duidelijke communicatie en een groot netwerk ontneem ik jou niet alleen alle zorgen voor het regelen van transport naar Zwitserland maar regel ik dit ook voor de scherpste prijs.

Flexibel transport naar Zwitserland

De kunst van een passende transportoplossing vinden ligt bij een expediteur die gespecialiseerd is in Zwitserland. Als specialist verzorg en verspreid ik onder andere de planning, stel ik vrachtbrieven op en handel ik douaneprocedures af zoals bijvoorbeeld in- en uitvoerdocumenten. Doordat ik in de rol van expediteur Zwitserland goed contact onderhoud met jou als opdrachtgever maar ook met transporteurs en andere partijen, kan ik transport naar Zwitserland organiseren dat precies voldoet aan jouw wensen. Voor vrachtvervoer en transport naar Zwitserland biedt Erik Hagens, jouw expediteur in Zwitserland, de oplossing. De kracht ligt hierbij in samenwerking met andere specialisten, zodat jij ervan verzekerd bent dat de allerbeste deal gesloten wordt.

Een betrouwbare expediteur in Zwitserland voor verschillende ladingen

De naam van expediteur extraordinair zou ik niet mogen dragen als ik niet verschillende transportoplossingen aanbood. Als expediteur in Zwitserland regel ik dus ook vrachttransport van zowel kleinere landingen als complete ladingen.

Deelladingen transport Zwitserland: LTL transport

Voor vrachttransport van kleinere ladingen is een deellading de perfecte oplossing. Hierbij zorg ik ervoor dat de ‘Less than Full Truck Load’ voor een voordelige prijs op de juiste bestemming aankomt. Dit is snel geregeld en daarnaast ook goedkoop.

Complete ladingen transport Zwitserland: FTL transport

Ook met volle ladingen weet deze expediteur in Zwitserland raad. Jouw volle wagenlading, ‘Full Truck Load’ in vakjargon, organiseer ik samen met de experts in mijn netwerk. Door lean management geniet jij complete ontzorging.

Zwitserland transport specialist: de voordelen van expeditiebedrijf Erik Hagens

In vergelijking met andere expediteurs in Zwitserland bied ik meerdere voordelen. Ik denk met je mee en regel het gehele proces snel en eenvoudig, inclusief de bewerkelijke douaneformaliteiten voor jouw transport naar Zwitserland. Ik ben jouw vaste contactpersoon tijdens de klus en zorg voor een vlotte afwikkeling van transport en administratie. Naast transport naar Zwitserland zorg ik er ook voor dat jouw ladingen naar andere bestemmingen in Europa zoals Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk compleet geregeld wordt. Hierbij kun je rekenen op:

  1. Flexibiliteit door een uitgebreid netwerk;
  2. Snel transport, rechtstreeks geleverd;
  3. Betrouwbaarheid;
  4. Vakkundige landenspecialisten voor transport.

Wil je meer weten? Je mag altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie of een kostenindicatie. Mijn streven is om vragen en berichten binnen twee uur te behandelen.