Voor elk transport een oplossing

Een kijkje in de keuken van een expediteur extraordinair!

Wat ik voor je doe?

Deellading

Één vrachtwagen, meerdere bestemmingen. Flexibel en goedkoop.

Volle wagenlading

Een complete lading betrouwbaar onderweg. Snel en volledig.

Volledige ontzorging

"Mijn filosofie is om samen te werken met Nederlandse vervoerders, korte communicatielijnen met mijn klanten te onderhouden en een flexibele aanpak te hanteren. En dat voor een scherpe prijs.”

Erik Hagens, expediteur extraordinair

Deel- of Volle ladingen naar Scandinavië, Duitsland of Zwitserland snel en efficiënt geregeld.

aanvraag

De ingrediënten voor een succesvolle transportformule

“Complexiteit is in de wereld van transport aan de orde van de dag. Dat kost veel geld en tijd. Organiseren blijft, voor een bedrijf waarvan transport niet de corebusiness is, lastig. Ik heb de oplossing voor jouw transportuitdagingen.

Globalisering, de vraag om duurzame(re) logistiek en veranderende consumenteisen in de 24-uurs economie vragen om slimme transport. Ik denk niet vanuit het vullen van vrachtauto’s maar vanuit jouw specifieke transportwens.

Dus lever ik een passend transport.
Zonder zorgen, zonder gedoe.

Ik ga voor de beste deal. Jouw transport kan altijd slimmer, sneller of goedkoper. Dat organiseer ik op transparante wijze. Ik blijf je één stap voor!

Niet met eigen vrachtauto’s, maar met een uitgebreid netwerk, goede prijsafspraken en korte communicatielijnen. Neem direct contact met mij op. Via sms, Whatsapp, website of mail. Doorgaans ontvang je binnen twee uur een reactie. Ik daag jou uit: probeer mij eens uit!”

"Ik ben tevreden over de betrouwbaarheid"

Ik ben op de eerste plaats klant omdat de tarieven van Erik goed zijn. Ik ben zeer tevreden over de betrouwbaarheid. Erik Hagens doet wat hij zegt dat hij doet. Ik kan geen verbeterpunten bedenken.

Vincent van Orden van Coveris