Klanten

Alles wordt door één vast contactpersoon geregeld

Ik heb voor Erik Hagens gekozen omdat alles wordt geregeld door één vast contactpersoon. Ik ben erg tevreden over de samenwerking en de korte communicatielijnen. Erik doet wat hij belooft en coördineert alles. Ik kan het werk helemaal uit handen geven. Erik zoekt altijd naar de beste oplossing.

Guus Weijermans van Baggerman

Ik ben tevreden over de betrouwbaarheid

Ik ben op de eerste plaats klant omdat de tarieven van Erik goed zijn. Ik ben zeer tevreden over de betrouwbaarheid. Erik Hagens doet wat hij zegt dat hij doet. Ik kan geen verbeterpunten bedenken.

Vincent van Orden van Coveris

Erik kent ons bedrijf goed

Ik ken Erik goed en gun hem onze transportklussen. Daarnaast zijn de communicatielijnen lekker kort en kent Erik ons bedrijf goed. Ik ben tevreden over de dienstverlening want Erik denkt goed mee over flexibele oplossingen voor ons bedrijf.

Rick Adjei van Den Braven

Erik is een voordelige vervoerder

Wij hebben voor Erik Hagens gekozen omdat hij een voordelige vervoerder is en snel reageert op prijsaanvragen of andere vragen. Erik is een betrouwbare transportondernemer die wij zeker aanbevelen.

Gerben Melaard van Adco Logistics & Warehousing

Ik zou Erik Hagens zeker aanbevelen

Wij zijn klant in verband met de prijzen en de service. Met service bedoel ik de snelle reactie met betrekking tot prijsaanvragen. Ik zou Erik Hagens zeker aanbevelen.

Monique Orens van AR MEtallizing (BE)

Erik neemt veel werk uit handen

Ik mag altijd terugbellen voor aanvullende vragen of informatie. Erik is misschien niet de aller- allergoedkoopste, maar zoekt wél alles voor mij uit. Hij neemt mij erg veel werk uit handen. Ik heb andere expediteurs geprobeerd, maar deze bevielen niet zo goed als transportondernemer Erik Hagens.

Chris Nobels - Antwerpen Cartonnage