Betrouwbaar transport, goed geregeld

Van pallet tot complete lading

Deellading

Kleine(re) lading? Komt in orde! Als jij geen hele container nodig hebt bij het transport van jouw goederen, dan bied ik een slimme deellading (Less than Full truck Load - LFL) aan. Snel geregeld en scherp geprijsd.

Volle wagenlading

Een volle wagenlading (Full Truck Load - FTL) is er voor de grote jongens onder de transportopdrachten. Het betreft een volgeladen truck die naar één bestemming of regio rijdt. Complete ontzorging door lean management.

Specialist in

Zwitserland

Vrachtvervoer en transport naar Zwitserland regelen is een hele klus en waarschijnlijk eentje waar je niet op zit te wachten. Daarom neem ik als ervaren expediteur voor transport naar Zwitserland dit werk van je over, zodat jij taken uit kunt voeren waar jij expert in bent.

Specialist in

Scandinavië

Ben je op zoek naar internationale oplossingen voor vrachtvervoer naar Scandinavië? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Het regelen van transport naar Scandinavië kan een hele klus zijn maar dit neem ik graag van je over. Ik regel jouw transport snel en voordelig. Zo kun jij doen waar je het beste in bent, zonder dat je zorgen hoeft te maken over het transport naar Scandinavië. 

Zweden
Denemarken
Noorwegen
Finland
Specialist in

Duitsland

Duitsland is één van de belangrijkste handelspartners van Nederland en daarom mag transport naar Duitsland natuurlijk niet ontbreken op mijn lijstje met bestemmingen. Bij deze expediteur in Duitsland met veel ervaring in vrachtvervoer naar onze Oosterburen is jouw lading in goede handen.

Specialist in

Frankrijk

Jouw goederen snel en betrouwbaar op de plek van bestemming in Frankrijk: laat dat maar aan mij over! Ik werk samen met landenspecialisten met jarenlange ervaring in de Franse transportmarkt. Goed geregeld!


Specialist in

Oostenrijk

Ben je op zoek naar efficiënt en adequaat vrachttransport naar Oostenrijk? Dan ben je hier aan het juiste adres! Met één contactpersoon regel je alle facetten van transport naar Oostenrijk. Hierbij heb je nergens meer omkijken naar en word je consequent op de hoogte gehouden van wat er gebeurt. Transparantie in communicatie, snelheid in levering en samenwerking voor de beste prijzen, dat is wat ik voor je regel.


Specialist in

Engeland

Heeft jouw deellading of volle vracht een Engelse bestemming? Zet mij op de klus! Door mijn ervaring, grote netwerk en opgedane kennis over de transportwereld in Engeland kom ik nooit voor verrassingen te staan.

"Erik is een voordelige vervoerder"

Wij hebben voor Erik Hagens gekozen omdat hij een voordelige vervoerder is en snel reageert op prijsaanvragen of andere vragen. Erik is een betrouwbare transportondernemer die wij zeker aanbevelen.

Gerben Melaard van Adco Logistics & Warehousing