De ingrediënten voor een succesvolle transportformule

Volledige ontzorging

“Complexiteit is in de wereld van transport aan de orde van de dag. Dat kost veel geld en tijd. Organiseren blijft, voor een bedrijf waarvan transport niet de corebusiness is, lastig. Ik heb de oplossing voor jouw transportuitdagingen.

Globalisering, de vraag om duurzame(re) logistiek en veranderende consumenteisen in de 24-uurs economie vragen om slimme transport. Ik denk niet vanuit het vullen van vrachtauto’s maar vanuit jouw specifieke transportwens.

Dus lever ik een passend transport.
Zonder zorgen, zonder gedoe.

Ik ga voor de beste deal. Jouw transport kan altijd slimmer, sneller of goedkoper. Dat organiseer ik op transparante wijze. Ik blijf je één stap voor!

Niet met eigen vrachtauto’s, maar met een uitgebreid netwerk, goede prijsafspraken en korte communicatielijnen. Neem direct contact met mij op. Via sms, Whatsapp, website of mail. Doorgaans ontvang je binnen twee uur een reactie. Ik daag jou uit: probeer mij eens uit!”

"Mijn filosofie is om samen te werken met Nederlandse vervoerders, korte communicatielijnen met mijn klanten te onderhouden en een flexibele aanpak te hanteren. En dat voor een scherpe prijs.”

Erik Hagens, expediteur extraordinair