3 redenen waarom ik jouw optimale expediteur Scandinavië ben

Moet je voor jouw onderneming goederen transporteren naar Denemarken, Finland, Noorwegen of Zweden? Als expediteur neem ik jouw Scandinavië transport graag uit handen! Met mijn jarenlange ervaring als bemiddelaar in de transportsector, kan ik het logistieke proces effectief en voordelig voor jou organiseren. Ik ben daarbij de schakel die ervoor zorgt dat het verladen en vervoeren van jouw lading naar deze Noord-Europese landen optimaal verloopt. Graag leg ik uit waarom juist ik jouw optimale expediteur Scandinavië ben!

1. Transport naar alle populaire Scandinavische bestemmingen

Nederland drijft steeds meer handel met de Noord-Europese landen en daarmee neemt het goederentransport naar Scandinavië ook steeds sterker toe. Om aan de vraag naar kundige Scandinavië expediteurs te kunnen voldoen, heb ik me daarom jaren geleden al op deze bestemmingen gefocust. Inmiddels ben ik daardoor gespecialiseerd in vrachttransport naar alle belangrijke bestemmingen in Scandinavië. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de Deense hoofdstad Kopenhagen, maar ook aan Oslo, Stockholm en zelfs het Finse Helsinki. Uiteraard houd ik bij het regelen van vervoer naar deze bestemming altijd de wens van de klant in gedachte: ik kies voor mijn klanten altijd de snelste en financieel meest gunstige route is. Uiteraard heb ik ook kennis van de noodzakelijke douaneformaliteiten inzake zendingen naar Noorwegen.

 

2. Intensieve samenwerking met landenexperts

Als expediteur fungeer je als tussenpersoon: je bent de ultieme schakel tussen klant, verlader en vervoerder. Mijn werk valt en staat dus met een goed netwerk en een efficiënte samenwerking met betrokken partijen. Hiervoor zorg ik door samen te werken met zeer zorgvuldig geselecteerde vervoerders en diverse landenexperts in Scandinavië. Dankzij dit netwerk ben ik in staat om voor jou de meest gunstige afspraken te maken en ieder transport probleemloos uit te voeren. Ik neem je dus niet alleen een hoop werk uit handen, maar zorg er ook voor dat je altijd aan de regelgeving voldoet en nooit teveel moet betalen voor het transport.

 

3. Snelle levering en transparante prijzen

Of je nu een kompleetlading of een enkele deellading naar Scandinavië wilt vervoeren: ik zorg altijd voor een snelle levering tegen transparante, lage tarieven. Om snel en goed te kunnen vervoeren hecht ik veel waarde aan heldere communicatie en korte lijnen. Niet alleen richting mijn netwerk, maar vooral ook naar jou als klant. Uiteraard handel ik voor jou alle procedures af, van vrachtbrief tot douaneprocedures, maar ik zorg er daarbij wel voor dat je als klant altijd weet wat ik doe en waarom. Ik bespreek de gekozen routes en oplossingen met mijn klant, zodat je altijd zeker weet dat jouw vracht veilig en op het juiste moment in Scandinavië aankomt. 

 

Weten hoe ik als expediteur ook jouw vervoer naar Scandinavië kan regelen? Neem gerust contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden!